Menu

Cullbergbaletten

Stockholm

Dansens Hus - Stora Scen
torsdag, 21 februari 2019 kl:19:00

Koreografen Ian Kaler skapar för första gången ett verk för Cullbergbaletten. ON THE CUSP är en blandning av praktikbaserat material och synkroniserade rörelser, ett spektrum av känslor och projektioner. Verket är ett kombinerat live- och videoverk, en samling porträtt av de enskilda dansarna och av gruppen. Dansarna i Cullbergbaletten har sin egen historia och kompaniet håller ihop dem. Vilka är människorna i gruppen och hur bygger de upp den? Vilka är de privat och hur formar det scenkaraktärerna? Planningtorocks elektroniska brassmusik skapar lekfulla, djupt rörande, modiga och dramatiska dansverk.

Dansens Hus är Sveriges största gästspelscen för dans. Vi presenterar samtida dans från hela världen och Sverige. På våra två scener kan du nästan varje vecka se en ny dansföreställning.

Dansens Hus invigdes 1991 och verkar aktivt för att stärka den samtida dansens roll i Sverige. Förutom att visa dansföreställningar och liknande scenkonst arrangerar vi seminarier, föreläsningar, workshops, barnaktiviteter och utställningar.

Våra två scener ligger i Folkets Hus vid Norra Bantorget i centrala Stockholm. Från Centralstationen är det ca tio minuters promenad.

Datum / Tid

torsdag, 21 februari 2019 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Dansens Hus - Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Dans

Kostnad

150kr - 300kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad