Menu

La Horde

Stockholm

Dansens Hus - Stora Scen
fredag, 29 mars 2019 kl:19:00

”TO DA BONE” skruvar upp volymen och låter jumpers från hela Europa ta över scenen.

På Youtube är de stjärnor i sin genre. I La Hordes ”TO DA BONE” flyttar dansfenomenet jumpstyle in på scengolvet. Med genrens mest tongivande dansare och stenhård elektro 150 BPM dundrar TO DA BONE in på vår stora scen med högintensiv energi, rökmaskiner och stökiga beats.

Jumpstyle är en dansstil född på nätet. Från allra första början var det en musikgenre, men någon gång runt sekelskiftet 2000 utvecklades en dans till den hårt pumpande elektron. Först i Belgien och Nederländerna. Därefter spreds flugan över världen. Dansarna, ”jumpers”, filmar sina sekvenser och lägger sedan upp dom på Youtube.

I ”TO DA BONE” medverkar några av genrens mest tongivande dansare från Europa och USA.

Dansens Hus är Sveriges största gästspelscen för dans. Vi presenterar samtida dans från hela världen och Sverige. På våra två scener kan du nästan varje vecka se en ny dansföreställning.

Dansens Hus invigdes 1991 och verkar aktivt för att stärka den samtida dansens roll i Sverige. Förutom att visa dansföreställningar och liknande scenkonst arrangerar vi seminarier, föreläsningar, workshops, barnaktiviteter och utställningar.

Våra två scener ligger i Folkets Hus vid Norra Bantorget i centrala Stockholm. Från Centralstationen är det ca tio minuters promenad.

Datum / Tid

fredag, 29 mars 2019 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Dansens Hus - Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Dans

Kostnad

150kr - 300kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad