Menu

Mer information

    

Fredrik Benke Rydmans Snövit

Stockholm

Dansens Hus - stora scen
fredag, 10 december 2021 kl:17:00

#friday #mood #fitness #legday #nofilter #lovemylife #happy #mirrormirroronthewall
Mamman postar ytterligare en selfie på Insta och svaret kommer direkt - flest likes av alla! Inte så konstigt med tanke på alla sätt hon håller sig ung och snygg: olika dieter, tarmsköljning, yoga, ett litet lyft då och då...

Snövit, hennes dotter, är mest en statussymbol som kan visas upp när det behövs. Hon kämpar för att få sin mammas uppmärksamhet och kärlek. Men när Snövit en dag får en helt egen telefon - då förändras allt!
Med några enkla knapptryck får hon all bekräftelse hon saknat och snart har hon fler likes än sin mamma.

Att bli ersatt av någon yngre, framför allt av sin egen dotter, det krossar henne! Känslan av att livet är på väg att rinna ut blir en vändpunkt. Hon bestämmer att Snövit måste bort, att Snövit måste dö.

I skogen träffar hon sju influencers. Var och en med sin egen unika diagnos och kring den har de byggt sitt personliga varumärke. De är på en retreat för socialamedieberoende och har fått lämna ifrån sig sina telefoner och går varje dag på stärkande promenader. Nu mår de skit, men det gjorde de i och för sig också innan de blev av med sina telefoner, och de märker inte ens att Snövit desperat försöker bli en del av den dysfunktionella gruppen.
Snövit har dock ett vapen, hon har fortfarande kvar sin telefon.
Den kan hjälpa henne i kontakten med gruppen, men den kan också avslöja var hon befinner sig...

En kamp mot ålderdom, en kamp för att bli älskad, en kamp mot ensamhet, en kamp mot psykisk ohälsa.

Idé och Koreografi: Fredrik Benke Rydman
Scenografi: Fredrik Benke Rydman och Lehna Edwall
Kostym: Lehna Edwall
Ljus: Linus Fellbom

Längd: 75 minuter (utan paus)
Åldersgräns: 5 år

Insläpp 30 min innan evenemang, ej insläpp efter föreställningsstart!
På samtliga föreställningar släpps ett begränsat antal platser på grund av de rådande restriktioner som fortfarande tillämpas. Detta kan komma att ändras när restriktionerna förändras!
På Stora scenen kan du köpa upp till max 4 personer i samma sällskap. Evenemangen säljs med platsgrupper som är utvecklade för våra gästers hälsa och säkerhet och för att upprätthålla social distansering. Grupperna består av platser som säljs ihop. Du kan välja på antingen 1, 2, 3 eller 4 platser som sitter ihop.
Alla platser i en grupp måste köpas tillsammans
Platser som ingår i en grupp skall inte ges vidare tills någon utanför sällskapet som inte valt att gå tillsammans på evenemanget.

Dansens Hus är Sveriges största gästspelscen för dans. Vi presenterar samtida dans från hela världen och Sverige. På våra två scener kan du nästan varje vecka se en ny dansföreställning.

Dansens Hus invigdes 1991 och verkar aktivt för att stärka den samtida dansens roll i Sverige. Förutom att visa dansföreställningar och liknande scenkonst arrangerar vi seminarier, föreläsningar, workshops, barnaktiviteter och utställningar.

Våra två scener ligger i Folkets Hus vid Norra Bantorget i centrala Stockholm. Från Centralstationen är det ca tio minuters promenad.

Datum / Tid


fredag, 10 december 2021 kl:17:00

Plats

Dansens Hus - stora scen Karta

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        
Datum: Alla dagar
Välj stad

Tillbaka Sök

Välj stad