Menu

Raw Comedy Club

Stockholm

Dansens Hus - stora scen
fredag, 27 maj 2022 kl:21:00

Välkomna till RAW - Sveriges största standup klubb!

Varje helg ser du den mest intressanta mixen av Sveriges och resten av världen bästa komiker i vår lyxiga teater på Hilton Stockholm Slussen. Varje helg på Hilton Stockholm Slussen är det riktig Las Vegas feeling! Fullsatt till bristningsgränsen och en supertaggad publik som skrattar sig gråtfärdiga åt Sveriges och resten av världens bästa komiker i vår lyxiga teater.

RAW är dock mycket mer än bara fantastisk standup. Det är en helkväll från början till slut så bakom varje detalj ligger stor omsorg och fingertoppskänsla, oavsett om det gäller middagspaket, cocktails eller vilka DJ:s som bokas för att skapa den där helt unika stämningen av total lycka.

Kort sagt. RAW – mer än bara standup!

Meny:
Förrätt:
- Rökt lax med tryffelkräm, wakamesallad, svarta sesamfrön och syrad rättika.

Huvudrätt:
- Grillad Ryggbiff med pepparsås och potatisstomp.

PÅ SCEN:

KRISTOFFER APPELQUIST
Programledare för SVT:s omtalade satirprogram ”Svenska Nyheter”, men det är som komiker vi lärt känna denna väldigt unika komiker som alltid hittar helt egna vinklar på vad han än pratar om. Det är som att en slungas in omedvetet i Kristoffers värld och väl där är det bara att släppa allt och skratta sig fördärvad. Årets manliga komiker i Sverige 2012 med motiveringen ”Kristoffer Appelquist har stort mod, intelligens, glimt i ögat och en helt egen stil som har skapat en stor standupkomiker som vinner i längden.”

JOHANNA WAGRELL
Superaktuell med populära True Crime-podden ”Vad blir det för mord?”, men även mycket rolig i Parlamentet och på landets standupscener. 2014 kröntes Johanna Wagrell som vinnaren av ”Amelia Comedy Queen” som arrangerades i samarbete mellan tidningen Amelia och oss på RAW.

THOMAS JÄRVHEDEN
Thomas är en av de mest rutinerade ståuppkomikerna i Sverige med en lång karriär bakom sig. Genom åren har han vunnit mängder av priser som Årets manlige komiker, Comedy fightclub-bältet, Smack-priset med mera. Han har synts i flera TV-produktioner som RAW på kanal 5, Grillad i SVT, Extra Extra, TV3 och nu senast med soloshowen ”Bra mycket sämre”. Har över 20 miljoner streams på Spotify!

ZINAT PIRZADEH
Vi har kunnat se henne i ”Stockholm Live” på SVT och på de flesta humorklubbar runtom i landet. Hennes verbala briljans, vassa tunga och gränslösa humorattityd gör att hon kan driva med det mest allvarliga och vända det till ett förlösande gapskratt.

MC: ISAK WAHLBERG
Som värd för kvällen är vi glada att kunna presentera Isak Wahlberg – en väldigt rolig komiker från den nya generationen som syns på scener över hela landet och hörs i den populära tv-spelspodden ”Kontrollbehov”!

Dansens Hus är Sveriges största gästspelscen för dans. Vi presenterar samtida dans från hela världen och Sverige. På våra två scener kan du nästan varje vecka se en ny dansföreställning.

Dansens Hus invigdes 1991 och verkar aktivt för att stärka den samtida dansens roll i Sverige. Förutom att visa dansföreställningar och liknande scenkonst arrangerar vi seminarier, föreläsningar, workshops, barnaktiviteter och utställningar.

Våra två scener ligger i Folkets Hus vid Norra Bantorget i centrala Stockholm. Från Centralstationen är det ca tio minuters promenad.

Datum / Tid

fredag, 27 maj 2022 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Dansens Hus - stora scen

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad