Menu

Cirkus Cirkör - Knitting Peace

Stockholm

Dansens Hus - Stora Scen
onsdag, 15 januari 2014 kl:19:00

Cirkus Cirkör/
Knitting Peace

Nypremiär! Cirkus Cirkör fortsätter sin världsomspännande stickning i den hyllade föreställningen Knitting Peace. I en poetisk nycirkusföreställning fylld av garn, trassel, linor och trådar vävs frågeställningar om strävan och stickning samman med hisnande artisteri, gåtfull, loopad livemusik och suggestiv scenografi. Fem nycirkusartister skapar en magiskt vacker värld av rep och garn, dit publiken bjuds in för att omslutas av suggestiv musik, känslig poesi och kraftfull strävan efter meningsfullhet. Kan själva strävan göra skillnad? Går det att sticka fred? Knitting Peace hade premiär 24 jan 2013 och har under turnen i Sverige och Europa fått ett fantastiskt gensvar från en entusiastisk och imponerad publik och kritikerkår. Nu är den äntligen tillbaka på Dansens Hus.

Rekommenderas från 10 år.

Förställningslängd: ca 1 tim 50 min inkl paus

Danskvart: Introduktion till föreställningen i foajen 30 min innan föreställningen 28 december och 12, 30 januari.

Läs mer på Dansens Hus


Dansens Hus är Sveriges största gästspelscen för dans. Vi presenterar samtida dans från hela världen och Sverige. På våra två scener kan du nästan varje vecka se en ny dansföreställning.

Dansens Hus invigdes 1991 och verkar aktivt för att stärka den samtida dansens roll i Sverige. Förutom att visa dansföreställningar och liknande scenkonst arrangerar vi seminarier, föreläsningar, workshops, barnaktiviteter och utställningar.

Våra två scener ligger i Folkets Hus vid Norra Bantorget i centrala Stockholm. Från Centralstationen är det ca tio minuters promenad.

Datum / Tid

onsdag, 15 januari 2014 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Dansens Hus - Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Dans

Kostnad

275kr - 420

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad