Menu

Cirkus Cirkör - UNDERART

Stockholm

Dansens Hus - Stora Scen
lördag, 4 oktober 2014 kl:19:00

Cirkus Cirkör/
UNDERART

En krasch. En omskakande, omvälvande smäll som skulle kunna vara slutet. Istället blir det en omstart och en väg framåt. Underart är en hyllning till det som händer efter en kraschlandning. Till det som händer tack vare en kraschlandning.
Sju artister blandar balansakter, akrobatik och intensiva fikapauser med specialskriven livemusik. Inspirerade av sina egna och varandras kraschlandningar hittar artisterna nya, oväntade sätt att utforska misslyckandet. Underart handlar om de skeenden som sätts i rörelse vid en krasch. Och om de krafter som tar en vidare efteråt. Underart är helt enkelt en uppriktig hyllning till att kraschlanda. Och till det förbannat sköna i att komma tillbaka.


Läs mer på Dansens Hus


Dansens Hus är Sveriges största gästspelscen för dans. Vi presenterar samtida dans från hela världen och Sverige. På våra två scener kan du nästan varje vecka se en ny dansföreställning.

Dansens Hus invigdes 1991 och verkar aktivt för att stärka den samtida dansens roll i Sverige. Förutom att visa dansföreställningar och liknande scenkonst arrangerar vi seminarier, föreläsningar, workshops, barnaktiviteter och utställningar.

Våra två scener ligger i Folkets Hus vid Norra Bantorget i centrala Stockholm. Från Centralstationen är det ca tio minuters promenad.

Datum / Tid

lördag, 4 oktober 2014 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Dansens Hus - Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

275kr - 420

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad