Menu

The Unruly Shakedown with Linda Pira

Stockholm

Dansens Hus - Stora Scen
onsdag, 11 maj 2016 kl:19:00

The Unruly Shakedown with Linda Pira

När Unruly Ghal gästade fjolårets Urban Connection sålde de ut på nolltid och i en överbelamrad salong tjöt vuvuzelas och höga rop. Den 17 medlemmar starka dancehall-gruppen som har beskrivits som ”en kraftfull appell för girlpower” och att ”rummet brann av energi”.

Med gruppens uppkäftiga attityd och stenhårda blick inleder de nu Urban Connection tillsammans med superstjärnan Linda Pira. Om man slår ihop alla superlativ som östs över Linda Pira till en hög så når vi med lätthet toppen av Mount Everest. Med The Salazar Brothers och Redline i ryggen tar hon den svenska hiphopen till nya jaktmarker, där hon fäller allt vilt med sina rim. Pira har kammat hem tre Grammis-nomineringar och plockade med brio hem P3 Guld-galans pris för årets låt och årets hiphop/soul.

På Dansens Hus Stora scen möts Linda Pira och Unruly Ghal i en mash up laddad med storslagen scenteknik. När Dansens Hus tekniska styrka får fria händer att skapa teatermagi så kan det sluta precis hur som helst. En rad överraskningar och bestörtningar utlovas när Dj, Mc och stans kaxigaste dansgrupp drabbar samman i Urban Connections mest bombastiska scenshow.

Föreställningslängd: 70min

Läs mer och se smakprov på www.dansenshus.se


Dansens Hus är Sveriges största gästspelscen för dans. Vi presenterar samtida dans från hela världen och Sverige. På våra två scener kan du nästan varje vecka se en ny dansföreställning.

Dansens Hus invigdes 1991 och verkar aktivt för att stärka den samtida dansens roll i Sverige. Förutom att visa dansföreställningar och liknande scenkonst arrangerar vi seminarier, föreläsningar, workshops, barnaktiviteter och utställningar.

Våra två scener ligger i Folkets Hus vid Norra Bantorget i centrala Stockholm. Från Centralstationen är det ca tio minuters promenad.

Datum / Tid

onsdag, 11 maj 2016 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Dansens Hus - Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Dans

Kostnad

75kr - 150kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad