Menu

Kundalini - The Source Of Life

Stockholm

Dansterapi Centrum
lördag, 3 juni 2023 kl:11:00

En liten droppe av BIG BANG ligger inom dig och väntar på att väckas till liv. En liten droppe av oerhörd kraft som vill resa sig och fylla dig med ljus. Ett ljus som ger dig en djup kontakt med din inre sanning, med dina nära och med jorden.

Enligt tantrisk filosofi vilar kundalini, en enorm och mystisk kraft inom oss, förtryckt av våra rädslor, våra dömande, religion och kultur. Men kundalini är långt ifrån mystisk, det är en naturlig del av vårt känsloregister som får oss att reglera nervsystemet och återställa balansen i kroppen. Tyvärr är det få människor som upplevt den eftersom vi lever i ett samhälle där vi inte bejakar vår sexuella energi.

Under denna workshop får du genom mycket enkla övningar tillgång till den här starka energin inom dig. Du skapa flöde i kroppen, läker smärta och värk, får tankarna att tystna och känslorna att balanseras. Dessutom kommer du säkert uppleva både extas och djup njutning.

Vi kommer göra övningar enskilt, ungefär som ett yogapass och vi kommer göra övningar i par och grupp. Du behöver inte komma med en partner.

Det är jag som är din guide på den här resan....


"För mig är kundalini ren energi och när jag låter den cirkulera i min kropp kan jag fyllas av olika känslor. När energin når hjärtat upplever jag villkorslös kärlek. När den når in i mitt bäcken fylls jag av erotiska känslor. I min hud blir jag sensuell och när den når min hjärna tystnar mina tankar. Jag har valt att ägna hela mitt liv år den här energin och att guida andra in i ett uppvaknande."

Lin Holmquist


Tider:
11.00 - Öppnings Cirkel
12.00 - Övningar
14.30 - Fika
15.30 - Övningar
17.30 - Avslutnings Cirkel

Du kan komma som singel eller i par. Det går bra att komma helt utan erfarenhet av tantra likväl som workshopen passar de erfarna.

* Om du har psykosliknande besvär eller andra svårare mentala symptom så bör du inte komma på workshopen.

Datum / Tid

lördag, 3 juni 2023 kl: 11:00

Plats

Stockholm, Dansterapi Centrum

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

750

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad