Menu

30/10 GENGAHR/MEDIS/BALLROOM

Stockholm

Debaser Ballroom Medis
fredag, 30 oktober 2015 kl:18:00

Gengahr
Debaser Medis Ballroom
30 oktober 2015 - Dörrar: 18:00
Åldersgräns: 20 år


I mixen mellan ljuvlig falsettsång, sommarsläpiga gitarrslingor och trummor som får kroppens taktkänsla att sättas på autopilot, har Londonkvartetten Gengahr redan lyckats med bedriften att charma både en gedigen fanskara och en enad kritikerkår, trots att debutalbumet â?A Dream Outsideâ? bara funnits ute i handeln en knapp månad. Pass på, den 30 oktober kommer dessa indiegenier till Sverige och Debaser Ballroom (Medis) i Stockholm.


Londonkillarna har tidigare släppt en handfull demos från 2013 och framåt, men med debutplattan visar det verkligen vad de går för. Bakom den drömmiga och dimmiga indiepopen gömmer sig djupare och mörkare budskap som tar sig uttryck i frontmannen Felix Bushes fjäderlätta falsettoner. Resultatet blir inget annat än magiskt. Enligt bandet själva är det att vara ute på vägarna och spela som ger dem energi â?? och nu är det dags för Stockholm att både ge och få ta del av den energin.


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

fredag, 30 oktober 2015 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Debaser Ballroom Medis

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

160

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad