kl: 18:00

21/5 RON GALLO / BAR BROOKLYN

Debaser MalmöDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Ron Gallo’s första album ‘Heavy Meta’ (2017) var ett skabröst garage-rock vrål om människans svagheter. För någon som vid tidpunkten inte ens fyllt 30 så lät Gallo som en mycket äldre man, oreparabelt trött på världen - färgat av ett kraschat förhållande med en missbrukare.


Den Philadelphia-födde rock’n’roll-slyngeln formligen stormade in med sina melodier lika svängiga som texterna var mörka. En självrannsakande, upprorisk inställning matchat med en cynisk humor som ljudmässigt spetsas av karaktäristiska psychobilly- och surf-gitarrer blandat med vilda ylanden. Musik som gjord för att spelas live.


Med nya fullängdaren ’Stardust Birthday Party’ (2018) är den extroverta punk-filosofen tillbaka. Nöjdare med tillvaron, men utan att tappa i intensitet och den här gången riktar han blicken inåt, på sin egen utveckling. Texterna handlar inte längre bara om mörker och smärta, men han ger fortfarande uttryck för sin livsfilosofi i kontext av sin kritiska syn på den samtida mänskligheten.


I maj kommer han till Stockholm och Bar Brooklyn med sitt band den 21:a maj!


www.youtube.com/watch?v=jfq8zhW_eDE

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-05-21 18:00


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Norra Parkgatan 2


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook