Kyla La Grange

Debaser Medis - BallroomDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Kyla La Grange till Stockholm
Hennes andra album kom i somras och singeln med samma namn som albumet – Cut Your Teeth – har blivit en monsterhit. Den 20 november kommer brittiska Kyla La Grange till Stockholm och Debaser Ballroom för en exklusiv Sverigekonsert.

Lustigt nog hade Kyla La Grange aldrig hört talas om den norska artisten Kygo innan hennes fans twittrade till henne om hur mycket de älskade hans remix av låten Cut Your Teeth. Det tog inte lång tid för Kyla att känna detsamma och den versionen blev snabbt en officiell singel som sedan dess har bränt igenom lista på lista i främst Europa. Låten har över 25 miljoner streams på Spotify, YouTube och Soundcloud och fortsätter växa varje vecka.

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 195 plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.
Show ca kl 20.00
Insläpp kl 19.00

Åldersgräns: 18 år

Arrangör: www.livenation.se


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2014-11-20 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Kyla La Grange

Kyla La Grange, Cut Your Teeth - Kygo Remix på Spotify

Cut Your Teeth

Cut Your Teeth - Kygo Remix

Kyla La Grange, Cut Your Teeth - Kygo Radio Edit på Spotify

Cut Your Teeth

Cut Your Teeth - Kygo Radio Edit

Kyla La Grange, Cut Your Teeth på Spotify

Cut Your Teeth

Cut Your Teeth