Menu

Dotan

Stockholm

Debaser Medis - Ballroom
måndag, 9 mars 2015 kl:20:00

Dotan till Stockholm i mars
Med sitt senaste album ”7 Layers” har den hyllade holländska singer songwritern spelat in skivan i sitt eget vardagsrum och under processen testat låtarna live hemma hos fans. Med den medryckande singeln ”Home” i spetsen är Dotan redo att göra en intim spelning på Debaser Ballroom i Stockholm den 9 mars.

Dotan släppte sin första skiva 2011 och allt verkade gå som på räls för den internationellt erkände musikern. Han spelade in i London och Los Angeles, fick mycket radiotid för sina låtar och spelade på stora scener runt om i världen. Men med framgången kom också pressen och Dotan fann sig i en situation där han snarare levde för att leva upp till andras förväntningar, än sina egna.

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 195 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.
Show ca kl 20.00
Insläpp kl 19.00

Åldersgräns 18 år

Arrangör: www.livenation.se



Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

måndag, 9 mars 2015 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Debaser Medis - Ballroom

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

215kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad