Menu

Steel Panther

Stockholm

Debaser Medis
lördag, 17 september 2016 kl:19:00

Blanda hårspray (tillräckligt för att tillintetgöra ozonlagret en gång för alla), trasiga neonbrynjor, en lagom skev livssyn och Sunset Blvd som geografiskt epicentrum (anno 1988) och ni kan redan stava Steel Panther. Det är en ändlös fest som är lika ironisk som den är på blodigt allvar. De har gått från LA-angelägenhet till att beröra hela metalvärlden.

Steel Panther förvaltar stolt arvet från Spinal Tap och driver inte skickligt bara med sig själva, utan med hela hårdrocksgenren. Bandet byggde upp sitt rykte och fanbase genom att agera ”husband” på The Viper Room i LA, varje måndag, i tolv års tid. De gjorde sig kända för att locka dit hårdrockseliten som gästartister, för att sedan häckla samma artister. Steven Tyler (Aerosmith), Corey Taylor (Slipknot), Paul Stanley (KISS), Vince Neil (Mötley Crüe) och Matt Sorum (GnR, Velvet Revolver) är bara några av de rockstjärnor som gästat Steel Panther på scenen.

Bandet, bestående av sångaren Michael Starr, Satchel på gitarr, Lexxi Foxx på bas och Stix Zadinia på trummor har med Steel Panther rönt stora framgångar med sina mer än olovliga album. Senast de var i Sverige så var det för ett kokande Trädgårn i Göteborg. Nu kommer de äntligen till Stockholm igen! Lördag 17 september lär bli en minnesvärd kväll, på Debaser Medis i Stockholm! Bandet som prisats som Live Act of the Year bjuder på en show som man sent glömmer...

Not a Steel Panther Fan Club Member yet? Join now to receive your password! Link:
http://fanclub.steelpantherrocks.com/login

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 360 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.

Insläpp kl 19.00
Starttid kl 20.00

Åldersgräns 20 år

Arrangör: www.livenation.se



Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

lördag, 17 september 2016 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Debaser Medis

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

320kr - 390kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad