Menu

2/12 CHRISTIAN KJELLVANDER/MEDIS

Stockholm

Debaser Medis
fredag, 2 december 2016 kl:18:00

Christian Kjellvander återvänder med nytt album och åker på turné!


Ända sedan tiden i bandet Loosegoats och första soloalbumet har Christian Kjellvander alltid varit närvarande i svenskt musikliv. Hans unika förmåga att bara efter några sekunders sång kasta in oss i en mental bil längs en landsväg i själva hjärtat av USA, har gjort honom till vårt lands främsta leverantör av indie-americana. Där den sörmländska landsbygden möter de ändlösa amerikanska vägarna – där står Christian Kjellvander som en orubblig vägvisare i våra liv, med vackra melodier och eleganta texter som pekpinne.


Med album som I saw Her From Here/From Here I Saw Her, The Rough And Rynge och senaste The Pitcher (2013) i bagaget, står nu Christian Kjellvander åter redo att förgylla våra liv med ännu en samling låtar. Nya albumet A Village: Natural Light släpps 14 oktober (via Startracks) och är ett album om att leva, älska och dö – om att stanna kvar när det blåser och rida ut stormen. Albumet är inspelat i Christians hem, en gammal sörmländsk missionskyrka och har varvats med deltidsarbete på en kyrkogård – detta för att Christian sökte det verkligaste jobbet som fanns för att låta det blöda in i sångerna.


Idag släpps första singeln Midsummer (Red Dance) och i samband med detta kan vi också meddela att Christian Kjellvander åker på höstturné med fullt band i november (Per Nordmark – Trummor, Pelle Andersson – Keys, Rubén Engzell – Bas). Biljetter via respektive spelställe.


Åldersgräns 18 år förköp, i dörr 20 år!


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

fredag, 2 december 2016 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Debaser Medis

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad