Menu

4/11 JONAS LUNDQVIST + HANNA JÄRVER

Stockholm

Debaser Medis
fredag, 4 november 2016 kl:19:00

Jonas Lundqvist+Hanna Järver
Debaser Medis
4 november 2016
Åldersgräns 18 år förköp, i dörr 20 år!


Debaser presenterar:


Den 4 mars 2016 släppte Jonas Lundqvist sitt andra album under eget namn, “Vissa nätter” (Adrian Recordings), uppföljaren till “Så e de me de” (2012). En platta som möttes av finfin kritik: 5/6 GAFFA, 4/5 DN, 4/5 NWT, 8/10 Hymn..


Jonas Lundqvist startade redan som 11-åring det som skulle bli ett av Sveriges mest inflytelserika men också skandalomsusade band – Bad Cash Quartet, där han spelade trummor och skrev låtar. Ingen håla var för liten för att få en omgång av slacker-kidsen från Örgryte. Det var ett intensivt band med intensiva personligheter som än i dag i högsta grad är levande på den svenska musikscenen, bl. a. sångaren Martin Elisson i bandet Hästpojken.


2012 kom Jonas första album under eget namn, med titeln “Så e de me de”. där han samarbetade med Studio’s Rasmus Hägg och påbörjade utvecklingen mot det vi hör idag.


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

fredag, 4 november 2016 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Debaser Medis

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

160

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad