Menu

Levellers

Stockholm

Debaser Medis
torsdag, 6 november 2014 kl:20:00

Presenteras av Kulturbolaget

Support: Martin Prahl’s Skelter Wheel
Opener: She Makes War

I september släpper Levellers ett Greatest Hits-album via sitt eget skivbolag, On The Fiddle Recordings. I samband med detta åker bandet ut på en Greatest Hits-turné och kommer till Sverige för tre spelningar! Den 5 november besöker bandet Sticky Fingers i Göteborg, den 6 november Debaser Medis i Stockholm och den 7 november KB i Malmö. Det blir tre urgrymma kväller av gamla klassiker samt en del låtar som inte spelats live på flera år!

I början av 90-talet slog Levellers igenom stort med en imponerande arsenal av Top 20-hits som "Just the One", "15 Years", "This Garden" och "What A Beautiful Day". Den kommande Greatest Hits-plattan innehåller samtliga bandets hitsinglar och videor, tillsammans med några nyinspelade samarbeten med bl.a. Frank Turner, Billy Bragg och Bellowhead.

Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

torsdag, 6 november 2014 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Debaser Medis

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad