Menu

7/11 MEW/MEDIS

Stockholm

Debaser Medis
fredag, 7 november 2014 kl:19:00

I november ger sig ett av Danmarks största rockband ut på en Nordenturné med två stopp i Sverige â?? Debaser Medis i Stockholm den 7 november och Pustervik i Göteborg 8 november. Förutom många av fansens favoritlåtar kommer Mew också ge en första chans att höra låtar från det nya albumet som släpps nästa år.


Det hyllade och flerfaldigt prisbelönta danska rockbandet Mew har mängder av fans i Norden, USA, Asien och övriga Europa och har bjudits in som specialgäster på turnéer med Nine Inch Nails, Pixies, Muse och Kings of Leon. Mew har fängslat sin publik och musikkritiker med sin storslagna blandning av indierock och pop som lyfts ytterligare av Jonas Bjerres unika sång.


Under sin tioåriga karriär har de släppt sex kritikerrosade och storsäljande album som varit viktiga influenser för hela rockscenen i hemlandet. Nu jobbar de för fullt med sitt sjunde album som ska släppas under 2015.


Mews Nordenturné blir inte bara första chansen att höra nytt material från kommande skivan, det är också första gången sedan 2006 som basisten Johan Wohler spelar med bandet. Novemberspelningarna blir därmed både en försmak av framtiden och en återförening av bandets originalsättning.


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

fredag, 7 november 2014 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Debaser Medis

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

270

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad