Menu

Ulf Lundell

Stockholm

Debaser Medis
söndag, 14 september 2014 kl:19:00

Vi åker på Valsafari.

Vi förlänger årets sommarturne med spelningar: 13 september Trädgår’n Göteborg och 14 september Debaser Medis Stockholm.
Samma band, samma crew som under sommaren.

Jag hoppas på munter stämning och några knutna nävar i luften. Fyra år till av Alliansen är mer än vad åtminstone jag orkar med. Jag inbillar mej inte att dom här spelningarna kommer att påverka valutgången på något sätt, men själva känslan av och i att få spela mitt i transformationen räcker långt för mej. Personligen tycker jag att det har varit svårt, emellanåt på gränsen till outhärdligt, att verka och leva i Sveriges dom senaste åtta åren, det behövs förändringar. Jag har känt vrede frustration, jag har tagit fram det på mina senaste två CDs Rent förbannat och Trunk.
Men det finns hopp också. Och goda krafter.

Ulf Lundell


Biljettinformation:
Biljetterna kostar 450 plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.
Show ca kl 20.30
Insläpp kl 19.00

Åldersgräns 18 år

Arrangör: www.livenation.se


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

söndag, 14 september 2014 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Debaser Medis

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

485

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad