Menu

3/10 MIRIAM BRYANT/MEDIS

Stockholm

Debaser Medis
fredag, 3 oktober 2014 kl:19:00

Miriam Bryant har på kort tid gått från att vara en av Sveriges mest lovande artister till att infria de högt ställda förväntningarna, och mer därtill. Den 19 september släpper hon singeln "Dragon" som följs upp av ett minialbum den 3 oktober. Förvänta er inget annat än magi!


Med en naturlig talang för låtskriveri och en sångröst och närvaro som lämnar få oberörda har Miriam tagit en välförtjänt plats i popvärldens finrum. Singeln â?Push Playâ? från debutalbumet Raised In Rain (2013) sålde dubbel platina i Sverige och blev en av P3:s mest spelade låtar 2013, vilket även gav henne en nominering till P3 Guld som årets nykomling.


Nu är Miriam Bryant nyss hemkommen från en riktig succévår i USA där hon bl a medverkat i flera hyllade showcases i Los Angeles samt framträtt i Jimmy Kimmel Show och på MTV Movie Awards tillsammans med Elie Goulding, Zedd och Matthew Koma. Samarbetet med den hypade houseproducenten Zedd resulterade i hitsingeln â?Find Youâ? Feat. Matthew Koma som även är ledmotiv till filmen Divergent och som Miriam nu släppt en egen version av.


Man har också kunnat se henne tillsammans med Kent under bandets turné och egna festival #Kentfest.


OBS! 20 år!


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

fredag, 3 oktober 2014 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Debaser Medis

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

145

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad