Menu

14/11 THE KRISTET UTSEENDE/MEDIS

Stockholm

Debaser Medis
fredag, 14 november 2014 kl:19:00

Tyst smyger de upp bakom en intet ont anande media och murvelkår, för att än en gång dra ned dess byxor. Det är dags för landets mest egensinniga och märkliga musikkonstellation att åter ställa sig åter i frontlinjen. Denna gång i en svensk musiksamtid kantad av en transcenderande paradigm; en tid av morgongäspande medvetanden, genomläckande alternativa dimensioner och nyvetenskapliga spekulationer kring bortomjordsligt liv. En zeitgeist där materialismen mer och mer får ge vika för spirituell alkemi och självinsikt på gruppmedvetandenivå.


Sedan återföreningen har bandet uppträtt på samtliga svenska stora musikfestivaler, fullsatta och kokande rockklubbar, spelat på Close-Up kryssningar m.m m.m.


Förra året släppte bandet sitt senaste verk â?PERVOGENESISâ?. Detta är en platta där vi hör ett nytt hungrigt och experimentellt The Kristet Utseende som via ockult symbolik, surrealistisk metaforik och filosofisk allegori hjärnknullar en korrupt nöjessamtid.


Beväpnade med sitt bästa album hittills och en kollektiv önskan om att sprida den dadaistiska metalpunkens oheliga evangelium, kommer The Kristet Utseende nu att åter bege sig ut på vägarna med de nya låtarna i bagaget. Ser du skenet från den brinnande toalettborsten i slutet av mänsklighetens verklighetstunnel?


OBS! 20 år!


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

fredag, 14 november 2014 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Debaser Medis

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad