31/1 JACK MOY & GLÖDEN/MEDIS

Debaser MedisDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

FKP Scorpio presenterar:


Om du inte redan har upptäckt Jack Moy & Glöden är det hög tid att ta klivet in i deras värld och uppleva något du inte upplevt förut. Att de förmedlar en känsla genom dina hörlurar, din bilstereo eller på dansgolvet råder det inga tvivel om men den allra starkaste känslan förmedlar Jack Moy & Glöden i en svettig konsertlokal, med ett par starka innanför västen tillsammans med dina bästa vänner. Det är en känsla av frihet och eufori.


Efter ett succéfyllt 2014 där Sverige togs med storm siktar Väsbybandet på att under 2015 på riktigt cementera sig som ett band att räkna med på den svenska musikscenen. Jack Moy & Glöden har ett säreget sound som präglas av folkpop och de har jämförts med band som Mumford & Sons och The Lumineers. Att fansskaran och efterfrågan växt sig större och större för varje låtsläpp och fullständigt kulminerat med hiten Charlies Bird som spelades flitigt på P3, syntes genom att bandets turné under sommaren 2014 drog fulla hus. Även singlarna â?Good As Goldâ? och â?They Told Me Soâ? har tidigare rönt stora framgångar på radio. Jack Moy & Glöden släppte nyligen även sitt efterlängtade debutalbum â?All Alone on a Mondayâ? (2014).


OBS! 20 år!


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-01-31 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Jack Moy & Glöden

Jack Moy & Glöden, CAN'T STAND MYSELF på Spotify

CAN'T STAND MYSELF

CAN'T STAND MYSELF

Jack Moy & Glöden, Nicknames & Lovers på Spotify

All Alone On A Monday

Nicknames & Lovers

Jack Moy & Glöden, Good As Gold på Spotify

Good As Gold

Good As Gold

Jack Moy & Glöden är ett svenskt indie-pop band från Upplands-Väsby som bildades 2010 av Jack Moy (gitarr och sång), Sebastian Söderström (bas) och Zebastian Mattson (gitarr)


Gruppen inledde sin karriär med att själva släppa sin musik. År 2011 släpptes låten Hummingbird som följdes upp 2012 av EP:n Hummingbird Says Drink. Under hösten samma år släpptes singeln "Drink Drank, Drunk" som nådde en tredje placering på P3 Star listan för up-coming artister.


Under våren 2013 skrev Jack Moy & Glöden kontrakt med skivbolaget Universal Music och kort därefter släpptes singeln Good As Gold. Låten fick bland annat framgång på P3, men också i SVT, där bandet uppträdde i programmet Sommarkväll med Rikard Olsson. I oktober släpps EP:n – "One Smoke Left, But Miles To Go".