Menu

29/4 JONATHAN JOHANSSON/MEDIS

Stockholm

Debaser Medis
onsdag, 29 april 2015 kl:19:00

OBS! 18 år (13 år med målsman).


Blixten & Co presenterar: Albumaktuella Jonathan Johansson på vårturné!


Jonathan Johansson släpper nytt och beger sig ut på turné i vår. Live-våren inleds redan den 14 februari på festivalen Whereâ??s the music? i Norrköping och i april väntar egna konserter i Göteborg, Lund och Stockholm. Den 18 mars släpps hans nya album â?Lebensraumâ?.


Biljetterna släpps den 30 januari kl 09.00.


Redan den 30 januari släpps Jonathans nya singel â?Alla helvetenâ?, som blir den andra singeln från det nya albumet. I oktober kom första smakprovet â?Ny/Snöâ?, som enligt Jonathan själv handlar om att han â?Slits i små gulliga köttstycken av samtidenâ?. På â?Alla helvetenâ? får vi höra mer av Jonathans vassa skildringar av det samhälle, och de relationer som finns i det, i vilket han lever och verkar. En artist som tydliggör att en poplåt kan vara lika angelägen i samhällsdebatten som på ett dansgolv.


Albumet â?Lebensraumâ? kommer den 18 mars och som titeln avslöjar finns det mycket tankar kring rörelsefrihet och nyfascism i albumet. Det innehåller flera berättelser som är sammanfogade med det gemensamma temat: ett Europa i förfall som försöker stänga sina gränser. Men där ryms även uppväxtåren i Malmö som präglades av segregationsproblem och inte minst kärlek och vänskap.


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

onsdag, 29 april 2015 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Debaser Medis

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

260

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad