kl: 19:00

2/10 ACTION BRONSON/MEDIS

Debaser MedisDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Bad Taste presenterar:


Vi är bara 3 månader in på det nya året och Action Bronson har redan tagit 2015 med storm. Hans kritikerrosade album â??Mr Wonderfulâ? släpptes förra veckan och med singeln â??Baby Blueâ? som gästas av Chance The Rapper och är producerad av Mark Ronson dominerar han radio världen över.


Bronson, som tidigare arbetat som kock, är också värd för det omåttligt populära mat och reseprogrammet â??Fuck, Thatâ??s Deliciousâ? på Vices Munchies-kanal. Där kan man följa honom på unika matresor över hela världen.


Efter en otroligt lyckad europaturné under 2014 så kan vi nu stolt åter välkomna honom till Skandinavien med 4 klubbspelningar under hösten 2015.


Biljetter släpps Fredagen 3/4!


obs! 20 ÅR!


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-10-02 19:00


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Medborgarplatsen 8


Fler tillfällen:Action Bronson

Action Bronson, Baby Blue (feat. Chance the Rapper) på Spotify

Mr. Wonderful

Baby Blue (feat. Chance the Rapper)

Action Bronson, Actin Crazy på Spotify

Mr. Wonderful

Actin Crazy

Action Bronson, Easy Rider på Spotify

Mr. Wonderful

Easy Rider

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Andreas Johnson Sjunger In Julen Med Låten "your Christmas Story"
PRESS
12 dec
kl: 17:50

Andreas Johnson Sjunger In Julen Med Låten "your Christmas Story"

Det har länge funnits en speciell jul-låt som bara väntat på att få komma till liv hos högaktuella Andreas Johnson och nu är den här - "Your Christmas Story" heter den och är Andreas andra julsingel någonsin. Idén föddes i ett vintrigt New York vilket satte tonen för den stämningsfulla singel det kom att bli. "Marysquare Serenade var länge arbetsnamnet på "Your Christmas...

Bild på Grönan Bokar Band Of Horses Till Stora Scen
PRESS
12 dec
kl: 15:20

Grönan Bokar Band Of Horses Till Stora Scen

Med älskade låtar som "The Funeral" och "No One's Gonna Love You" har de turnerat världen över och även spelat tillsammans med Neil Young och Pearl Jam. Vi är stolta över att kunna meddela att de nu är klara för Gröna Lunds konsertsommar. 2019 kommer det amerikanska indierockbandet få fira sin nationaldag hos oss, när vi den 4 juli kl. 20.00 välkomnar Band of Horses ut på Stora...

Bild på Blixten & Co Blir Del Av Det Nordiska Nätverket  All Things Live
PRESS
12 dec
kl: 14:50

Blixten & Co Blir Del Av Det Nordiska Nätverket All Things Live

Waterland Private Equity förvärvar sex nordiska evenemangsföretag - Blixten & Co (SE), Maloney Concerts (SE), ICO Concerts, ICO Management and Touring (DK) Friction and Atomic Soul Booking (NO) - till All Things Live, som därmed blir den största oberoende aktören i Norden inom live-/underhållningsindustrin. - Vi har drivit det här bolaget oberoende i 12 år och nu laddar vi med...

Hitta oss på Facebook