Menu

3/12 CLUTCH/MEDIS

Stockholm

Debaser Medis
torsdag, 3 december 2015 kl:19:00

Live Nation presenterar:


I år kommer det klassiska Maryland-bandet att släppa sitt elfte studioalbum och efter det kommer man till Sverige för två efterlängtade konserter. Onsdag 2 december på Trädgårâ??n i Göteborg och torsdag 3 december på Debaser Medis i Stockholm.


Biljetterna släpps torsdag 16 april kl. 09.00.


Clutch är på många sätt kvintessensen av ett amerikanskt rockband. De fyra medlemmarna har sedan starten 1991 blandat hårdrock, bluesrock, stonerrock och alternativ metal på ett kompromisslöst sätt. Med tio studioalbum i ryggen och med ett frekvent och hyllat turnerande så har Clutch byggt upp en global fanbase.


Att bandet är populära live råder det ingen tvekan om. De har spelat världen över flera gånger och stått på samma scener som Iron Maiden, Therapy?, Thin Lizzy, Marilyn Manson och Motörhead bl.a.


Under 2015 släpps deras elfte album på egna skivbolaget Weathermaker och snart är bandet tillbaks på svensk mark. De låter hälsa:


�The touring will continue, American Rock Music is alive and Clutch is happy to carry the torch one riff at a time, one city at time. Stay Heavy.�


OBS! 18 år (13 år med målsman).


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

torsdag, 3 december 2015 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Debaser Medis

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

330

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad