29/10 BLACKBERRY SMOKE/MEDIS

Debaser MedisDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Live Nation presenterar:


Efter fyra starka album och liveframträdanden med de största artisterna på de största scenerna, så är nu country- och southern rock-stjärnorna i Blackberry Smoke aktuella för två spelningar i Sverige!


Biljetterna släpps torsdag 28 maj kl 09.00.


I år är bandet inne på år 15 som aktiva och man har hunnit med en hel del sedan 2000. Atlantabandet har turnerat med artister som Zac Brown Band, Eric Church, ZZ Top & Lynyrd Skynyrd. Deras diskografi toppades i år med deras fjärde och senaste album; â?Holding all the rosesâ? som landade som nummer ett på US Country-listan när den släpptes i februari. â?Holding all the rosesâ? har hyllats av kritiker och fans likaså. Washington Post skrev om gruppen i sin recension att de är: â?a band that can reclaim Southern Rock for the Southâ?.


Stora ord, men onekligen rätt för denna omåttligt populära grupp från den amerikanska södern. Med ett nytt album och ständigt hyllade livespelningar ser vi fram emot att se Blackberry Smoke på Mejeriet i Lund och Debaser Medis i Stockholm!


Bandet själva har det här att säga om sina livespelningar: â?We really care about what we do, and we care about every person who comes to see us play, even the jackass who's screaming for the song that we just played. So we're ready to pick up the ball and run with it!â?


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-10-29 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Blackberry Smoke

Blackberry Smoke, One Horse Town på Spotify

The Whippoorwill (3 Bonus Track UK/EU Edition)

One Horse Town

Blackberry Smoke, Son of the Bourbon på Spotify

New Honky Tonk Bootlegs

Son of the Bourbon

Blackberry Smoke, Let Me Help You (Find the Door) på Spotify

Holding All the Roses

Let Me Help You (Find the Door)

Blackberry Smoke är ett rockband från Atlanta, USA, med Charlie Starr som sångare och gitarrist. Bandet bildades 2000 och släppte 2015 sitt fjärde studioalbum.