Menu

12/11 BEACH HOUSE/MEDIS

Stockholm

Debaser Medis
torsdag, 12 november 2015 kl:18:00

Luger presenterar:


Baltimore-duon Beach House har bländat oss med sin magnetstarka och melankoliska drömpop i nästan ett decennium. I augusti är de tillbaka med nytt material i form av albumet Depression Cherryoch vi kan nu äntligen avslöja att den efterföljande turnén gör två nedslag i Sverige i november â?? för exklusiva spelningar i Göteborg och Stockholm.


Biljettsläpp kl 10.00 fredag 29/5.


Victoria Legrand och Alex Scally har under namnet Beach House producerat storslaget känslosam musik sedan deras självbetitlade debutalbum släpptes 2006. Stämningsfullt, utsökt och med låtskrivande som svävar in för att beröra varendaste liten cell i kroppen. Duon har växt och utvecklats vid varje släpp â?? från debuten till Devotion 2008, till 2010 års Teen Dream och till magnifika Bloom från 2012. På kommande albumet Depression Cherry har Legrand och Scally valt att gå tillbaka till rötterna och utan hänsyn till kommersialism skalat ner sitt sound â?? enkelt och intimt. Fokuserat runt endast en melodi och några instrument är det som vanligt drabbande intensivt, mörkt och närvarande.


Den 28 augusti släpper Beach House sitt femte album Depression Cherry och lite mer än två månader senare gör de två efterlängtade spelningar på Trädgårâ??n i Göteborg och Debaser Medis i Stockholm. Det är med andra ord två väldigt intima och exklusiva spelningar som väntar de som ser till att säkra sin biljett i tid.


OBS! 18 år (13 år med målsman)


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

torsdag, 12 november 2015 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Debaser Medis

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad