1/10 DANKO JONES/MEDIS

Debaser MedisDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Live Nation presenterar:


Den kanadensiska rocktrion Danko Jones har nyligen släppt superhyllade albumet â?Fire Musicâ? och är nu klara för en omfattande klubbturné i Sverige i höst. Turnén startar 29 september i Borlänge och slutar i Malmö den 17 oktober.
Biljetterna släpps till försäljning den 1 juli kl 9.00.


Att de är världens hårdast arbetande band är ett epitet lika uttjatat som självklart. Torontos högexplosiva trio, med huvudpersonen Danko Jones i spetsen, har i mer än ett decennium skämt bort oss med en rad fulländade rockalbum. Därtill liveupplevelser starkare och intensivare än vad som borde vara möjligt. Med sin förkärlek till Sverige har vi genom åren dessutom fått en extra hög dos av bandet. Och nu blir det äntligen ännu mer, i form av höstens turné.


Nya albumet â?Fire Musicâ? släpptes i februari i år och har tokhyllats av både fans och kritiker. Några av rösterna nedan:


â?Danko Jonesâ?¦might just be the best band in the worldâ? â?? NME


â?Canadaâ??s Jones have an element thatâ??s so badly overlooked in garage rock â?? they understand soulâ? â?? Classic Rock


â?The worldâ??s most entertaining hard rockersâ? - Spin


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-10-01 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Danko Jones

Danko Jones, Had Enough på Spotify

Below The Belt

Had Enough

Danko Jones, I Think Bad Thoughts på Spotify

Below The Belt

I Think Bad Thoughts

Danko Jones, Do You Wanna Rock på Spotify

Fire Music (Deluxe Version)

Do You Wanna Rock

Danko Jones är ett kanadensiskt rockband. Bandet grundades 1996 och har sedan dess släppt fem studioskivor, samtliga på det svenska skivbolaget Bad Taste Records. Bandet består av Danko Jones (sång, gitarr), basisten John Calabrese och Rich Knox på trummor.