Menu

28/10 DOKKEN/MEDIS

Stockholm

Debaser Medis
onsdag, 28 oktober 2015 kl:18:00

Triffid And Danger Concerts presenterar:


Efter sommarens succéspelning på Sweden Rock Festival kommer nu Don Dokken och bandet DOKKEN tillbaks till Sverige för två konserter i höst.


27 oktober: Göteborg, Sticky Fingers
28 oktober: Stockholm, Debaser Medis


Dokken debuterade 1981 med albumet "Breaking The Chains" och 1984 slog de igenom med plattan "Tooth And Nail". Ända sedan dess har Dokken spridit sin genialiska melodiösa hårdrock över världen. Hits som "Kiss Of Death", "In My Dreams", "Just Got Lucky" och "Alone Again" har gjort att Don Dokken och hans band skrivit in sig i historieböckerna som en av de pålitligaste leverantörerna av välgjorda hårdrockshits. Det är inte ofta Dokken kommer till Sverige så missa inte det här tillfället!


ART NATION
Det svenska succébandet Art Nation kommer att vara förband till Dokken på spelningarna i Sverige i höst.


Art Nations debutskiva "Revolution" släpptes 28 augusti och den har redan fått mängder av bra reaktioner, inte minst blev den månadens platta i engelska PowerPlay Magazine.


OBS! 18 år (13 år med målsman)


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

onsdag, 28 oktober 2015 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Debaser Medis

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

300

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad