Menu

28/8 TITIYO/MEDIS

Stockholm

Debaser Medis
fredag, 28 augusti 2015 kl:22:00

Popaganda presenterar:


Som vanligt bjuder Popaganda upp till dans i Stockholmsnatten långt efter att de sista tonerna tystnat på Eriksdalsbadet.


Efterfesterna ingår inte i festivalbiljetten, men festivalbesökare har rabatterat inträde. Alla efterfester har öppet mellan 22 och 03. Åldersgränsen på efterfesterna är 18 år med festivalarmband och 20 år utan armband.


Titiyo
Det har gått hela 26 år sedan Titiyo slog igenom med Talking to the man in the moon. Efter det har karriären radat upp sju album, fyra grammisar, två rockbjörnar, stora internationella soulsatsningar och samarbeten med musiksveriges allra mäktigaste.


Efter en ovanligt lyckad medverkan i Så mycket bättre vågade Titiyo byta både språk och stil. 2014 kom de första smakproven, singlarna Drottningen är tillbaka och Solna. Albumet har vi dock fått vänta på, men nu är det faktiskt bara någon månad bort. I oktober släpps Tretton gården, där hon har samarbetat med Sakarias, Dante och Jonathan Johansson för att få till det rätta nya Titiyo-soundet. Drottningen är, som sagt, tillbaka.


Little Children
Little children gillar att portionera ut musiken lite i taget. Med jämna mellanrum dyker det upp små lågmälda guldkorn till låtar. En av dem, Distant shout, fick plats i Greys anatomy och gav bandet en halvhemlig USA-karriär.


Med senaste EP:n Travelling Through Darkness har Little Children valt en lite annan väg. Det är helt enkelt lite mer, och bättre av allt. Mer driv, mer gitarrer, mer stämmor, mer roadmovie-känsla - helt enkelt mer hits. Att Titiyo dessutom sjunger på titelspåret gör inte saken sämre.


OBS! 20 år (18 år med Popaganda festivalarmband)


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

fredag, 28 augusti 2015 kl: 22:00

Plats

Stockholm, Debaser Medis

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

130kr - 180

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad