18/12 JACK MOY & GLÖDEN/MEDIS

Debaser MedisDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Appelgren + Friedner presenterar:


Låt oss vara ärliga. Det låter skitigt. Det är skitigt. Men den är full av en magisk energi. Det är... sann gubbrock.


Jack Moy & Glöden har precis släppt sin singel, 'Whiskey and Maria', som leder oss till den efterlängtade EP'n 'The grand Finale' som har planerad release i slutet på oktober.


Denna skitiga dänga bjuder på både raffiga elgitarrer och hårda trummor och tillsammans med Jacks rispiga röst etsar sig låten fast i både huvud och fötter.


- 'När vi skrev den här låten var vi alla extremt tagna av det slutgiltiga soundet. Den är skitig, flitig och hade en extrem energi, vi ville bara ut och spela den live. Och här står vi idag, sex månader senare, och väntar på att höstturnén ska dra igång'. - Jack Moy


Med ett sound som påminner om pappas gamla skivsamling och texter lätta att relatera till bjuder Jack Moy & Glöden ännu en gång in till en flirtig dansfest där alla rörelser är tillåtna. Så frågan är, vill du vara med och dansa?


Och i höst ger sig Jack Moy & Glöden ut på turné. Bland annat stannar turnén till på Sticky Fingers i Göteborg, Rookiefestivalen i Hultsfred, och så givetvis höstens höjdpunkt, den 18 december på Debaser Medis.


Räkna med minst lika mycket energi , galenskap och eufori som senast Jack Moy & Glöden intog Debaser Medis. Jack Moy & Glöden är fest när den är som bäst.


OBS! 20 år


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-12-18 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Jack Moy & Glöden

Jack Moy & Glöden, CAN'T STAND MYSELF på Spotify

CAN'T STAND MYSELF

CAN'T STAND MYSELF

Jack Moy & Glöden, Nicknames & Lovers på Spotify

All Alone On A Monday

Nicknames & Lovers

Jack Moy & Glöden, Good As Gold på Spotify

Good As Gold

Good As Gold

Jack Moy & Glöden är ett svenskt indie-pop band från Upplands-Väsby som bildades 2010 av Jack Moy (gitarr och sång), Sebastian Söderström (bas) och Zebastian Mattson (gitarr)


Gruppen inledde sin karriär med att själva släppa sin musik. År 2011 släpptes låten Hummingbird som följdes upp 2012 av EP:n Hummingbird Says Drink. Under hösten samma år släpptes singeln "Drink Drank, Drunk" som nådde en tredje placering på P3 Star listan för up-coming artister.


Under våren 2013 skrev Jack Moy & Glöden kontrakt med skivbolaget Universal Music och kort därefter släpptes singeln Good As Gold. Låten fick bland annat framgång på P3, men också i SVT, där bandet uppträdde i programmet Sommarkväll med Rikard Olsson. I oktober släpps EP:n – "One Smoke Left, But Miles To Go".