kl: 18:00

20/3 MARIA MENA/MEDIS

Debaser MedisDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Live Nation presenterar:


Skandinavien är en bördig grogrund för artister som slår igenom internationellt. I Sverige är vi nästan vana vid det nu, men det sker även i grannlandet Norge. Norska Maria Mena har spelat runtom i världen och har hyllats av kritiker och musikfans tillika. I december släpps det nya albumet "Growing Pains" och den 20 mars kommer hon till Debaser Medis för en efterlängtad konsert!


Biljetter släpps på onsdag 4 november kl. 09.00.


Maria föddes in i en musikalisk och artistisk familj, vilket präglade henne redan från födsel. Hon och brodern Tony döptes efter karaktärer från "West Side Story" och musik har spelat en stor roll i Marias liv sedan dess.


Maria Mena är artisten som både musikaliskt och textmässigt alltid sätter sin ärlighet i centrum. Redan som 15-åring debuterade hon på musikscenen i Norge med singeln "My Lullaby", en låt som skildrade skilsmässan mellan hennes föräldrar, då Maria enbart var 9 år gammal. Maria Mena har sålt Guld och Platina flera gånger om i länder som Tyskland, Schweiz, Österrike, Holland, Belgien och hennes hemland Norge. Maria har gästat Peace & Love-festivalen i Borlänge två gånger och hon har gjort flera olika utsålda konserter runtom i Sverige.


Maria har även vunnit stora priser så som Griegprisen, Spellemannsprisen och varit nominerad till Eccho Award (tyska motsvarigheten till Grammisgalan). Utöver det har artister, kritiker och mediapersonligheter uttryckt sin kärlek för Marias vackra stämma och ärliga musik. Sam Smith uttryckte t.ex. för Q Magazine i somras att han var ett stort fan av den norska stjärnan!


Efter att ha sålt Platina och Guld flera gånger tidigare med sina älskade släpp så kommer äntligen det nya albumet "Growing Pains"! Den 6 november gör singeln "I don't wanna see you with her" sällskap på Spotify med andra hits som:"Just Hold Me", "All This Time", "Fuck You", "Homeless" och "Viktoria" som tillsammans har över 28 miljoner streams på tjänsten!


Vi ser fram emot att välkomna Maria Mena tillbaks till Sverige och Debaser Medis den 20 mars!


OBS! 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utpekad vårdnadshavare)


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-03-20 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Maria Mena

Maria Mena, Just Hold Me på Spotify

Apparently Unaffected

Just Hold Me

Maria Mena, All This Time (Pick-Me-Up Song) på Spotify

Cause and Effect

All This Time (Pick-Me-Up Song)

Maria Mena, Homeless på Spotify

Viktoria

Homeless