Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 19:30

Maria Mena

Debaser MedisDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Norska storheten Maria Mena släpper album och kommer till Sverige

Skandinavien är en bördig grogrund för artister som slår igenom internationellt. I Sverige är vi nästan vana vid det nu, men det sker även i grannlandet Norge. Norska Maria Mena har spelat runtom i världen och har hyllats av kritiker och musikfans tillika. I december släpps det nya albumet Growing Pains och den 20 mars kommer hon till Debaser Medis för en efterlängtad konsert!

Maria föddes in i en musikalisk och artistisk familj, vilket präglade henne redan från födsel. Hon och brodern Tony döptes efter karaktärer från West Side Story och musik har spelat en stor roll i Marias liv sedan dess.

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 295 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.

Insläpp kl 18.30
Start ca kl 19.30

Åldersgräns 18 år

Arrangör: www.livenation.seDebaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-03-20 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Maria Mena

Maria Mena, Just Hold Me på Spotify

Apparently Unaffected

Just Hold Me

Maria Mena, All This Time (Pick-Me-Up Song) på Spotify

Cause and Effect

All This Time (Pick-Me-Up Song)

Maria Mena, Homeless på Spotify

Viktoria

Homeless