kl: 18:00

5/6 JEREMIH/MEDIS

Debaser MedisDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Vi har nåtts av nyheten att Jeremih tyvärr måste genomgå en fotoperation. Detta innebär att konserterna i Sverige (Malmö 8 februari och Stockholm 10 februari) flyttas fram. De nya datumen blir 5 juni på Debaser Medis i Stockholm och 6 juni på KB i Malmö. Redan köpta biljetter gäller givetvis även för konsertdatumen i juni. Ev. återlösen av biljett är möjligt fram till 31 mars. Vi hoppas givetvis att Jeremih snart är tillbaks på scen igen och vi längtar nu till början av juni! Ses då!


-----------------------------------------


Live Nation presenterar:


Jeremih släpper efterlängtat album - kommer till Sverige! När det kommer till modern R&B så är det få som kan leverera som Jeremih. På egen hand eller som gäst på andra stjärnors låtar - Jeremih är van vid att stå bakom hits. Snart släpps albumet "Late Nights" och med det kommer han till Sverige och Debaser Medis, den 10 februari!


Biljetter släpps torsdag 5 november kl. 09.00.


Allt startade med födelsedagssex. "Birthday Sex" (2009) var Jeremihs första singel (och än idag en av de största), men Chicagosonen har jobbat med musik långt innan det. Redan vid tre års ålder lärde sig Jeremih Felton att spela instrument och idag spelar han trummor, piano och saxofon bland annat. I high school var Jeremih med i skolans 'marching band' och även ett latin jazz-band, där han bland annat lärde sig att spela congas och timbales.


Jeremih gick på Columbia College Chicago när hans genombrott kom. I februari 2009 träffade han den legendariska Def Jam-bossen Russell Simmons och Def Jams vicepresident för A&R, Karen Kwak. Efter att Jeremih uppträtt för de två så signades han direkt och det självbetitlade debutalbumet släpptes i juni samma år.


Debutalbumet och efterföljaren "All About You" från 2010 skapade en stor buzz kring Jeremih och han blev snabbt någon fans ville lyssna på och artister ville jobba med. Samarbeten med 50 Cent, Lil' Wayne, Wale, J. Cole, Ludacris och Nicki Minaj för att nämna några, blev nästan vardagsmat för R&B-stjärnan.


Nu har fem år gått sedan förra albumet och äntligen är det tredje albumet "Late Nights" här. Fansen har väntat på skivan som först skulle släppas 2013 men som nu alltså är på väg att se dagens ljus. Singeln "oui" släpptes nyligen och snart får vi höra hela skivan!


Med sexosande modern R&B, ett nytt album och hits som "Don't Tell 'EM", "Planes" och "Birthday Sex" så lär det bli en hel del rosiga kinder och svettiga pannor den 10 februari på Debaser Medis...


OBS! 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utpekad vårdnadshavare)


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-06-05 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Jeremih

Jeremih, Don't Tell 'Em på Spotify

Don't Tell 'Em

Don't Tell 'Em

Jeremih, Planes på Spotify

Planes

Planes

Jeremih, All The Time på Spotify

All The Time

All The Time

Jeremih Felton, född 17 juli 1987, mer känd under artistnamnet Jeremih, är en amerikansk sångare. Hans debutalbum Jeremih släpptes 2009 och hans andra album All About You gavs ut 2010. Bland de låtar med honom som getts ut som singlar finns "Imma Star (Everywhere We Are)", "Birthday Sex" och "Down on Me". Jeremih har en halvbror och det är sångaren Jason Derulo.