Menu

Jeremih

Stockholm

Debaser Medis
söndag, 5 juni 2016 kl:20:00

OBS! Flyttad till 5 juni. Köpt biljett gäller till det nya datumet.
Ev återköp ok tom 31 mars.

Jeremih släpper efterlängtat album - kommer till Sverige!

När det kommer till modern R&B så är det få som kan leverera som Jeremih. På egen hand eller som gäst på andra stjärnors låtar - Jeremih är van vid att stå bakom hits. Albumet Late Nights kommer snart och efter det står han på Debaser Medis scen i Stockholm den 5 juni.

Allt startade med födelsedagssex. Birthday Sex (2009) var Jeremihs första singel (och än idag en av de största), men Chicagosonen har jobbat med musik långt innan det. Redan vid tre års ålder lärde sig Jeremih Felton att spela instrument och idag spelar han trummor, piano och saxofon bland annat. I high school var Jeremih med i skolans marching band och även ett latin jazz-band, där han bland annat lärde sig att spela congas och timbales.

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 395 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.

Insläpp kl 18.30
Start ca kl 19.30

Åldersgräns 18 år

Arrangör: www.livenation.se



Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

söndag, 5 juni 2016 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Debaser Medis

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

425kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad