Menu

1/5 PUSHA T/MEDIS

Stockholm

Debaser Medis
söndag, 1 maj 2016 kl:18:00

FKP Scorpio presenterar:


Idag kom Pusha T's efterlängtade och av kritiker hyllade nya album "Darkest Before Dawn" och nu är även en världsturné utannonserad! Vi är glada att berätta att Stockholm blir ett av stoppen på turnén, den 1 maj intar han Debaser Medis. Räkna med stenhårda beats men även lugnare och mer eftertänksamma ögonblick i något som förmodligen kommer bli årets hip-hophändelse i Stockholm.


Pusha T är sedan länge en etablerad och välrespekterad artist i genren, något som märks på "Darkest Before Dawn" där han gästas av storheter som Kanye West och A$AP Rocky & The-Dream. Hans karriär började som ena halvan i duon Clipse tillsammans med sin bror Gene "No Malice" Thorton, och tillsammans med honom startade Pusha T skivbolaget Re-Up Records. 2010 signade han med Kanye West's Good Music, ett bolag Pusha T nyligen tog över rollen som the big boss på.


18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utpekad vårdnadshavare)


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

söndag, 1 maj 2016 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Debaser Medis

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

325

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad