Menu

Nelly

Stockholm

Debaser Medis
tisdag, 31 maj 2016 kl:20:00

Support: Jay Samson 
2015 har varit ett stort år för mångsidiga talangen Nelly, som har jobbat obevekligt med ett stort antal TV, film och musikprojekt sedan debuten.
Senast hiten ”The Fix” som är första singeln från den kommande skivan och en världsomspännande turné har varit några av guldkornen den senaste tiden. Nu står det klart att superstjärnan kommer till  Sverige när han uppträder på KB i Malmö den 29 maj och på Debaser Medis i Stockhom den 31/5!!
Nelly är rapstjärna, entreprenör, filantrop samt skådespelare och har ständigt höjt ribban inom underhållningsindustrin sedan år 2000, då han klev in i scenljuset med sitt album ”Country Grammer”. Skivan smällde stort på topp-listorna och han fick braksuccéer med sina hits ”Ride With Me”, ”Country Grammar” och ”E.I”. Plattan genererade fyra Grammy Awards-nomineringar och sålde över nio miljoner ex världen över.

Med uppföljaren Nellyville 2002 fick han så äntligen sina Grammy Awards för ”Hot in Here” och för ”Dilemma” (feat. Kelly Rowland). Med tiden har han tagit hem många amerikanska musikpriser, och 2013 släppte han sin sjunde fullängdare ”M.O.”, med gästartister som Nicki Minaj, Pharrell, Future, T.I. och 2 Chainz.

Musikmogulen har också lämnat avtryck på andra sätt inom industrin, med bland annat ett par klädmärken och egen energidryck. Han har också en limited edition sneaker ihop med Nike och har startat en skola för nya entreprenörer inom musikindustrin. Vi har också sett honom i filmen ”The Longest Yard” och i TV-serien ”CSI: NY” samt komediserien ”The Real Husbands of Hollywood”.

Lokal: Debaser Medis

Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

tisdag, 31 maj 2016 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Debaser Medis

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

495

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad