Menu

1/4 PETTER/MEDIS

Stockholm

Debaser Medis
fredag, 1 april 2016 kl:18:00

Efter släppet av albumet "Mitt folk” i höstas med låtar som "Vi är”, “Kul på vägen” och "Leva & dö” har Petter haft ett hektiskt konsertschema med över 30 gig runt om i landet. Nu är han bland annat aktuell som programledare för Grammis-galan 2016 och med nya videon till "Pris på mitt huvud” där han återförenas med Fredrik Strage och Suzanne Reuter.


Petters senaste album "Mitt folk” är en stor framgång med över 10 miljoner spelningar på Spotify. Albumet fick också ett varmt mottagande i media. Både Upsala Nya Tidning och Värmlands Folkblad anser att det är "ett av hans starkaste album”, Aftonbladet menar att Petter är "både relevant och unik som artist i Sverige” och Dagens Nyheter skriver att "han gör något eget, och han gör det bra".


– Det är egentligen helt otroligt att det är lika kul att köra live nu som för 18 år sedan. Min katalog har växt men det har min publik också. Det mäktigaste med konserterna nu är att det är roligare än någonsin. Med skivan "Mitt Folk" och massor av låtar längtar jag efter en rejäl turné, säger Petter.


Även publiken har visat att Sveriges meste rappare är lika väsentlig idag som under debutåret 1998. Sedan Petters nionde studioalbum släpptes i höstas har han gjort över 30 spelningar.


Albumet “Mitt folk” på Spotify.
"Pris på mitt huvud” på Youtube.


Pressröster om Petter live:


"en veritabel parad av svensk hiphopbegåvning”
/Aftonbladet


"tar sig an låtarna med en passion som är rakt igenom äkta”
/Svenska Dagbladet


"mer själv- och träffsäker än någonsin”
/Kingsize


"Petter gör det med bravur”
/Gaffa


OBS! 20år


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

fredag, 1 april 2016 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Debaser Medis

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

330

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad