Menu

30/9 BLUES PILLS/STRAND

Stockholm

Debaser Strand
fredag, 30 september 2016 kl:19:00

LIVE NATION presenterar:


Efter en fullspäckad festivalsommar med bland annat stopp på Bråvalla, Roskilde och Peace & Love så återvänder Blues Pills till Sverige i höst för spelningar på Debaser Strand (den 30 september) och Pustervik (den 1 Oktober).


Senast de spelade i Stockholm var på ett fullpackat Kägelbanan i februari 2015 och ett år senare gjorde de återigen en slutsåld göteborgsspelning på Sticky Fingers. De tyska retrorockarna Kadavar kommer att agera support på de båda spelningarna.


Biljetter ute nu!


Blues Pills släpper i sommar sitt efterlängtade andra fullängdsalbum ”Lady in Gold”. ”8 oktober och till sist den absoluta hemmaplanen: Stockholm 29 oktober. Ses i höst!


OBS! 20 år


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

fredag, 30 september 2016 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

325

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad