Menu

24/9 KAKKMADDAFAKKA/STRAND

Stockholm

Debaser Strand
lördag, 24 september 2016 kl:19:00

FKP Scorpio presenterar:


Sedan det norska indierockbandet Kakkmaddafakka blidades 2004 har en hel del hänt och bandet har gått igenom många förändringar, men en sak är konstant – de är ett sjuhelvetes liveband. Deras spektakulära liveshower lockar fans över hela världen. Med upp till tolv personer på scenen har de gett spelningar på ungdomsgårdar och trånga klubbar till världens största festivaler med internationell publik på över 50 000 människor.


2011 fick de världsomfattande uppmärksamhet för albumet ”Hest”, ett album som producerats av Erlend Øye, och som tog dem över hela världen. Två år senare följde de upp med succcéalbumet ”Six Mounths is a Long Time”. Resultatet blev otaliga utsålda konserter under deras turné till bland annat Europa och Sydamerika.


Som en del av deras ”KMF World Tour” kommer nu Kakkmaddafakka till Debaser Strand den 24 september i Stockholm för en Sverigeexklusiv konsert. Alla övriga stopp under deras turné är redan så gott som slutsålda, så se till att haffa din biljett i tid.


OBS! 20 år!


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

lördag, 24 september 2016 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

120

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad