Menu

Red Fang+Torche

Stockholm

Debaser Strand
torsdag, 20 oktober 2016 kl:19:00

Red Fang + Torche till Sverige i höst!

Oregons stoltheter Red Fang, ledda av sångaren Bryan Giles, är äntligen på väg till Sverige! Med sin uppskattade mix av heavy metal och stoner rock har bandet skapat ett namn för sig sedan den självbetitlade debuten från 2009. Som om inte det vore nog så följer stoner metal-bandet Torche från Florida med på turnén - som landar i Stockholm på Debaser Strand den 20 oktober.

Red Fangs tre album (med ett fjärde på väg) har hyllats och skapat fantastiska möjligheter för bandet. Man har spelat på stora festivaler med band som Megadeth, Godsmack och Disturbed och man har öppnat för band som Mastodon (på turné både 2011 och 2012) samt svenska Opeth och In Flames. Med låtar som Blood Like Cream (som bandet även uppträdde med hos David Letterman), Wires och Prehistoric Dog så har Red Fang blivit ett av de hetaste namnen just nu.

Som en extra bonus följer även Steve Brooks-ledda bandet Torche med på turnén! Även om bandet ofta ses som stoner metal eller av vissa som sludge metal så ser bandet sig själva som ett band som blandar olika stilar - och som ogärna placeras i fack. Just denna míx har varit oerhört framgångsrik där bl.a. Decibel Magazine rankade debutalbumet Meanderthal som nummer 1 på deras lista Top 40 Extreme Albums of 2008. Med sina fyra album (med Restarter från 2015 som det senaste) är vi verkligen spända på att se Torche i Sverige!

www.RedFang.net/
www.TorcheMusic.com/

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 250 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticketmaster 077-170 70 70 samt hos biljettombud.

Insläpp kl 19.00
Start ca kl 20.00

Åldersgräns 18 år

Arrangör: www.livenation.se



Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

torsdag, 20 oktober 2016 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

275kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad