Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

19/11 HOW TO DRESS WELL/STRAND

Debaser StrandDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

How To Dress Well
Debaser Strand
19 november 2016
Åldersgräns 18 år förköp, i dörr 20 år!
Luger presenterar:


Under namnet How To Dress Well skapar Chicago-bördiga Tom Krell spöklik R&B. Med en brusande vacker röst som sätts på piedestal av svepande syntljud har How To Dress Well etablerat sig som en av de mest spännande R&B-influerade projekten just nu. Senast han var i Sverige var hösten 2014 då Debaser Strand fick sig en välbehövlig dos av hans mångfacetterade artisteri och låtskatt. Den 19 november blir det en favorit i repris - How To Dress Well intar då åter Debaser Strand för en spelning som utan tvekan kommer hänföra alla närvarande. Var du inte där då, så var där nu.


How To Dress Well började som ett sovrumsprojekt och var från början helt anonymt. Efter att fler och fler börjat undra vem det var som skapade så vackra lo-fi-ljudbilder kom Tom Krell ut som kreatören bakom. Tre hyllade album senare står How To Dress Well som ett etablerat projekt i ständig utveckling. Ändlösa känsloutspel, texter som berör och innovativ instrumentation kommer alltid finnas med, men hur det realiseras skiljer sig från gång till gång. Den 23 september släpps nya albumet albumet Care. Hur det låter exakt återstår att se, men räkna med att materialet kommer att blomstra i ett livesammanhang.


Till Debaser Strand kommer How To Dress Well med sprillans nytt material i bakluckan. Gå dit, låt dig förföras, och kom ut helt mållös. Det är den effekten Krell och hans artisteri har på sina lyssnare, en effekt som bara förstärks när han får lov att framföra sina små låtskatter på en intim scen.


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-11-19 21:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:How To Dress Well

How To Dress Well, Words I Don't Remember på Spotify

"What Is This Heart?" (Deluxe Edition)

Words I Don't Remember

How To Dress Well, Repeat Pleasure på Spotify

"What Is This Heart?" (Deluxe Edition)

Repeat Pleasure

How To Dress Well, Face Again på Spotify

"What Is This Heart?" (Deluxe Edition)

Face Again