Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

How To Dress Well

Debaser StrandDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

How To Dress Well började som ett sovrumsprojekt och var från början helt anonymt. Efter att fler och fler börjat undra vem det var som skapade så vackra lo-fi-ljudbilder kom Chicago-bördige Tom Krell ut som kreatören bakom. Tre hyllade album senare står How To Dress Well som ett etablerat projekt i ständig utveckling. Ändlösa känsloutspel, texter som berör och innovativ instrumentation kommer alltid finnas med, men hur det realiseras skiljer sig från gång till gång. Den 23 september släpps nya albumet albumet Care. Hur det låter exakt återstår att se, men räkna med att materialet kommer att blomstra i ett livesammanhang.

Till Debaser Strand kommer How To Dress Well med sprillans nytt material i bakluckan. Gå dit, låt dig förföras, och kom ut helt mållös. Det är den effekten Krell och hans artisteri har på sina lyssnare, en effekt som bara förstärks när han får lov att framföra sina små låtskatter på en intim scen.

Åldersgräns 20 år.

Dörrarna öppnar 19:00 och konserten startar ca kl 20.30

Arrangör: www.luger.se

Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-11-19 20:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:How To Dress Well

How To Dress Well, Words I Don't Remember på Spotify

"What Is This Heart?" (Deluxe Edition)

Words I Don't Remember

How To Dress Well, Repeat Pleasure på Spotify

"What Is This Heart?" (Deluxe Edition)

Repeat Pleasure

How To Dress Well, Face Again på Spotify

"What Is This Heart?" (Deluxe Edition)

Face Again