Menu

Jon Bellion + Marc E. Bassy

Stockholm

Debaser Strand
söndag, 19 mars 2017 kl:20:00

Presenteras av FKP Scorpio:



Den amerikanska singer/songwritern Jon Bellion kommmer till Sverige för en konsert på Debaser Strand. Hans enorma låtskrivartalang och sömlösa mix av R&B, hip-hop, indierock och pop har tagit honom hela vägen till toppen av Billboard 200 i USA, och debutalbumet "The Human Condition" är en av sommarens bästa popplattor.

Under barndomen handlade allt om baseball för Long Island-sonen Jon Bellion, men i tonåren hittade han en ny kärlek i hip-hopen med hjältar som Timbaland, Pharell Williams och Eminem. Han började skriva musik med sin brors keyboard och efter några år blev en dröm till verklighet när hans låt "The Monster" spelades in av Eminem och Rihanna och släpptes på Eminems album "Marshall Matters LP 2".

Bellion skriver idag musik till sig själv med stor framgång, och hans debutalbum "The Human Condition" som släpptes i juni hamnade direkt i toppen av topplistor världen över. Singeln "All Time Low" har gått varm hela sommaren, och när Bellion nu ger sig ut på en Europaturné är vi glada att han gör ett stopp i Stockholm.

Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

söndag, 19 mars 2017 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad