Menu

Gregory Alan Isakov

Stockholm

Debaser Strand
måndag, 6 mars 2017 kl:18:30

Musikaliska supertalangen Gregory Alan Isakov till Sverige!

Gregory Alan Isakov är folksångaren som levt stora delar av sitt liv på resande fot. Ursprungligen från Sydafrika men uppvuxen i USA – där han började turnera landet runt redan som 16-åring. Musiken andas både folk och indie och med låtar som ”Big Black Car” och ”The Stable Song” har Isakov snabbt blivit en världsangelägenhet. 6 mars kommer han till Debaser Strand i Stockholm och den 7 mars till Pustervik i Göteborg!


Född i Johannesburg, Sydafrika och nu med Colorado som hem, har Gregory Alan Isakov varit på resande fot i princip hela sitt liv. Isakovs låtar berättar mästerligt historier om mil efter mil på vägen, vackra landskap och jakten efter att känna sig som hemma någonstans.

Sångskapandet är unikt och djuplodande – med tydliga influenser av storheter som Leonard Cohen och Bruce Springsteen. Dessa texter har gjort att Isakov bland annat har beskrivits som ett ”lyrical genius” – stora ord, men ack så passande.

Om några dagar agerar Isakov support till Passenger i Filadelfiakyrkan i Stockholm – men i mars är det dags för två helt egna konserter på svensk mark. Vi längtar redan!


Biljettinformation:
Biljetterna kostar 240 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticketmaster 077-170 70 70 samt hos biljettombud.

Insläpp kl 18.30
Start ca kl 19:30

Åldersgräns 18 år

Arrangör: www.livenation.se



Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

måndag, 6 mars 2017 kl: 18:30

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

265kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad