Menu

18/11 ANA DIAZ+GINA-LEE/STRAND

Stockholm

Debaser Strand
fredag, 18 november 2016 kl:19:30

Ana Diaz + Support
Debaser Strand
18 november


Åldersgräns, förköp 18 år, i dörr 20 år.


Luger presenterar;
Ana Diaz har en lång karriär bakom sig som internationell låtskrivare. Hon har jobbat med och skrivit för namn som Britney Spears, Wyclef, One Direction, David Guetta, Sounwave (producenten bakom Kendrick Lamar), Rami Yacoub, med flera. Hon har dock alltid haft en fot kvar i Sverige och återkommit för samarbeten med namn som Kleerup, Loreen, Agnes, Daniel Adams-Ray, Marcus Price och Petter. Nu är Ana Diaz själv aktuell som artist, med texter på svenska.


Ana Diaz har omnämnts på flera listor över 2016 års mest lovande artister, bl. a. Spotify Spotlight och Gaffa. I februari släppte hon debut-EP:n "Lyssna, del 1" via sin etikett WINWIN RECORDINGS, med singlar som "Fyll upp mitt glas nu" och ”Starkare", och fick ett mycket fint mottagande – totalt har Anas låtar streamats nästan 6 miljoner gånger på Spotify i år. I februari åkte Ana Diaz ut på turné som support till Seinabo Sey och under sommaren har hon bland annat spelat på Way Out West (Stay Out West), Storsjöyran och Popaganda (efterfesten).


EP:n ”Lyssna, del 2” släpps 21 oktober.


GINA-LEE
Efter att bland andra Titiyo, Dante och Sakarias har peppat henne att satsa på sin egen musik släppte Gina-Lee tidigare i år låten Dramaten och hon har redan hunnit bli handplockad av Bon och Elle som en av de allra viktigaste artisterna att hålla ögonen på.
Trots, och kanske på grund av, starka rötter i hiphopen kommer hennes ärliga och raka slowpop teama upp och ta ledning i klubbmusikligan denna vår och sommar - sparks will fly!


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

fredag, 18 november 2016 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

175

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad