Menu

Trentemøller

Stockholm

Debaser Strand
torsdag, 2 mars 2017 kl:20:00

Presenteras av FKP  Scorpio:
Trentemøller är högaktuell med hyllade albumet "Fixion" och åker i vår ut på Europa- och USA-turné med efterlängtade stopp i både Stockholm och Göteborg! Med fullt band ser vi Trentemøller på Pustervik 28 februari och på Debaser Strand 2 mars. Biljetterna släpps 14 oktober kl. 10:00 via Eventim.se.
Någonstans mellan indie och electronica hittar vi Köpenhamnbaserade musikern och producenten Anders Trentemøller, och hans talang för hjärtskärande melodier och exceptionella produktioner har gjort honom till en av 2000-talets mest respekterade och beundrade artister.
I september släpptes Trentemøllers fjärde fullängdsalbum "Fixion", och nugör han sig redo att med fullt liveband turnera Europa och Nordamerika. Fixion Tour börjar 19 januari i Amsterdam och slutar i Washington den 26 mars. Det kommer att ta Anders och bandet till inte mindre än 48 städer i 19 länder.
Trentemøller är känd för sina unika liveshower, både för det musikaliska och visuella, och hans kommande besök i Sverige kommer inte vara något undantag. Gör dig redo för en makalös konsert som kommer kittla både öron och ögon.

Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.



Trentemøller
2024-10-25 19:00:00
Göteborg, Pustervik

Datum / Tid

torsdag, 2 mars 2017 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

300

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad