3/2 STEVE MASON

Debaser StrandDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

3/2 2017 Steve Mason
Debaser Strand
Åldersgräns 18 år förköp, 20 år i dörr


Debaser presenterar;
Hans nya album ”Meet The Humans” är kanske hans starkaste och mest inspirerade verk till dags dato. Det blir ett kärt återbesök när Steve Mason nu kommer tillbaka till svensk mark i februari.


Steve Mason har figurerat i många olika skepnader och konstellationer genom åren. Han började göra musik i slutet av förra seklet som sångare och en av grundarna av The Beta Band, han har gjort musik tillsammans med Jimmy Edgar under namnet Black Affair, solomaterial under aliaset King Biscuit Time och nu slutligen sedan 2010 har han gjort stålande musik i eget namn.


I februari släpptes hans tredje album som Steve Mason, döpt till ”Meet The Humans”. Första singeln ”Planet Sizes” är påträngande och arg till en början med sitt hamrande piano och mörka lyrik men mjuknar sedan upp i en triumferande, oemotståndlig soldränkt refräng. Ett verk som inte bör passera någon obemärkt.


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-02-03 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Steve Mason

Steve Mason, Planet Sizes på Spotify

Meet The Humans

Planet Sizes

Steve Mason, Alive på Spotify

Meet The Humans

Alive

Steve Mason, A Lot of Love på Spotify

Monkey Minds In the Devil's Time

A Lot of Love