Menu

11/10 DOTAN / BAR BROOKLYN

Stockholm

Debaser Strand
onsdag, 11 oktober 2017 kl:16:30

Singer/songwritern Dotan har laddat om. Efter den prisade succédebuten, mångmiljonstreamade hits och stora arenaspelningar har han återvänt till sitt avskalade ursprung. 11 oktober kommer han till Stockholm för en intim spelning på Bar Brooklyn.


Efter att ha spelat över 100 småspelningar hemma i vardagsrumet för att övervinna hans scenskräck kände Dotan sig till sist redo att släppa debutalbumet ”7 Layers”, som gavs ut på nyårsafton 2014. Sedan tog allting en enorm fart.
Med draghjälp av hitsinglarna ”Home” och ”Hungry” sålde albumet ”7 Layers” dubbel platina på hemmaplan och plötsligt var den nederländske singer/songwritern Dotan ett internationellt fenomen. Hans låtar erövrade fans runt om i världen och hördes i TV-serier som ”The 100”, ”Pretty Little Liars” och ”The Originals”. De enorma framgångarna följdes upp av en stor USA-turné tillsammans med Ben Folds under 2016.
Nu har Dotan landat och återvänt till platsen där allting började – hans vardagsrum. Där har han laddat om och spelat in nytt material. Med det i ryggen åker Dotan nu ut på en ny turné. Den här gången är förutsättningarna helt annorlunda: Inget stort band eller stora arenor. Det är bara Dotan och hans gitarr i en intim inramning.


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

onsdag, 11 oktober 2017 kl: 16:30

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

165

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad