Menu

Nothing More

Stockholm

Debaser Strand
torsdag, 23 november 2017 kl:18:30

Nothing More!

Rockbandet från San Antonio, Texas, har i flera år varit en självklarhet i många rockälskares skivhyllor. Det stora genombrottet kom med det självbetitlade albumet från 2014 med certifierade monsterhits som Jenny och This Is The Time (Ballast). I september släpps bandets sjätte album The Stories We Tell Ourselves och den 23 november kommer de till Debaser Strand i Stockholm!

Rock-kvartetten Nothing More från San Antonio i Texas startades när bandmedlemmarna fortfarande gick på högstadiet 2003. Deras passion och driv är minst lika stort då som nu menar gruppen. Den starka mixen och kontrasterna mellan progressiv rock och explosiv heavy metal är vad som gjort dem kända och det självbetitlade albumet från 2014 gjorde att bandet blev en världsangelägenhet.

Med enorma hits som Jenny, This Is The Time (Ballast) och de nya singlarna Dont Stop och Let Em Burn är Nothing More ett av de mest intressanta rockbanden i år. Det gläder oss enormt att kvartetten gör ett stopp i Sverige på sin omfattande Europaturné The Stories We Tell Ourselves Tour 2017! Debaser Strand blir platsen och 23 november blir datumet. Vi ses där!


Möjlighet till Meet & greet upgrade finns på nedan länk. Klicka därefter på Evenemangsinformation.
www.livenation.se/nothing-more
Eller Livenation.se och sök på Nothing More.

Arena: Debaser Strand

Insläppstid: kl 18.30
Konsertstart: kl 19.30

Åldersgräns: 13 år

Rullstol: Kontakta Debaser

Arrangör: www.livenation.se

Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

torsdag, 23 november 2017 kl: 18:30

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

285kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad