Menu

Phlake

Stockholm

Debaser Strand
lördag, 14 oktober 2017 kl:21:00

Danska duon Phlake består av en unik röst och en påhittig producent. Bakom rösten hittar vi Mads Bo och de färgsprakande produktionerna står Jonathan Elkær för – båda två baserade i Köpenhamn. Som Phlake har duon genererat över 80 miljoner streams enbart i Danmark, och nu är tiden kommen för bandet att även slå utanför hemlandets gränser. Efter fullträffen på Way Out West för ett par veckor sedan kan vi nu åter välkomna Phlake till svensk mark för två spelningar: 14 oktober på Debaser Strand, och 8 november på Babel i Malmö.

Phlakes Debutalbum ”Slush Hours” landade 2016 och bestod av en snygg mix av smooth R&B och ettrig hiphop. Mottagandet blev överväldigande, och resulterade i hela sju nomineringar i Danish Music Awards där Phlake sedan gick segrande i totalt fem. Sedan starten har duon spelat för utsålda hus i hemlandet, men även i Sverige, Norge och Storbritannien. Den senaste tiden har vi blivit bjudna på nytt material från bandet i form av en serie högkvalitativa singlar, vilka har streamats flitigt av en hängiven lyssnarskara som helt enkelt inte kan få nog. Att det är något stort på gång torde inte längre vara finstilt, och i höst ser vi äntligen dessa karlar på svensk mark igen.


Arena: Debaser Strand

Insläppstid: kl 19.00

Åldersgräns: 18 år

Handikapp: Inga speciella rullstolsplatser finns. Kontakta Debaser Strand.

Arrangör: Luger

Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

lördag, 14 oktober 2017 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

245kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad